Uživatelské jméno
Heslo
Nemáte účet?

Baník před vyprodaným stadionem vybojoval pohár UEFA

Zelený mužíček | Sobota 17.05.2008 23:59 Komentářů: 0

„FC Baník Ostrava doma před více než 17 tisíci diváky porazil tým Bohemians 1905. Baník postupuje do poháru UEFA, Klokani sestupují do 2. ligy.“

Sotva zápas začal po minutě ticha za zesnulého fanouška Baníku, který vypadl z vlaku cestou na zápas Baník – Sparta, mohli jsme sledovat napínavý a občas nervy drásající souboj dvou celků, který měl každý velkou motivaci. Pro FC Baník Ostrava by vítězství znamenalo jistý postup do poháru UEFA, pro Bohemians 1905 šanci na záchranu.

Vstupenka na Baník

V hojném počtu dorazivší fanoušci Bohemians 1905 však narozdíl od fanoušků FC Baníku Ostrava, kterých dorazilo také velmi mnoho, však už v desáté minutě na okamžik ztichli, když první gól Baníku vstřelil Magera.

Následujících 80 minut sice hrál Baník poněkud pod tlakem, nicméně v nastaveném čase potvrdil výhru ostravského celku Zeher krásným gólem do branky Klokanů. Když už byl výsledek jasný, ke slovu opět přišla tradiční pyrotechnika (a ještě jednou hustý dým).

Tým z Ostravy mohl slavit spolu s fanoušky postup do pohárové Evropy. Za vydřené vítězství si od nich pak vysloužil bouřlivý potlesk. Naopak smutně se loučili se svými fanoušky hráči Bohemians. Vše bylo jasné, Bohemians sestupují do druhé ligy, Baník si zahraje Pohár UEFA.


V diskuzi ještě není žádný komentář, přidejte první


Kategorie
Jak se žije v OstravěMultimediaTOPWebdesign a ITWindowsZe světaZelený mužíčekŽivot v České republice
RSS
ČlánkyKomentáře
Už jste četli?
Google ani Yahoo neznají jednu z nejznámějších světových věštkyň Marii Ange NoaZahrajete si? Online hra JA Titan za to stojí!
Zelený mužíček
Blog Registrace Archiv Autor Odkazy Síň slávy

Zelený mužíček - ikona Zelený mužíček - tak trochu jiný blog využívá 123CMS pro blog
RSS - ikona RSS pro články a pro komentáře
Kontakt - ikona Kontakt: mail@zelenymuzicek.cz