Uživatelské jméno
Heslo
Nemáte účet?

Youtube má problém

Zelený mužíček | Neděle 25.05.2008 18:40 Komentářů: 3

„Jak se ukazuje, Youtube není zase tak dokonalý server, čím dál častěji je možné narážet na jeden opakující se problém.“

Tím problémem, o kterém píšu, je odstraňování videí. Je pochopitelné, když je promptně odstraněno video, které nějakým způsobem porušuje práva či zákony nebo je opravdu nevhodné. Jenomže, jak jsem se na vlastní kůži přesvědčil, odstraňována nejsou jen nová videa, ale i videa, která už jsou na Youtube třeba několik měsíců. A nemusí být vůbec nevhodná.

Proč je to problém? Odpověď se přímo nabízí. Youtube podporuje vkládání videí do blogů a webových stránek. Takže pokud někoho nějaké video zaujme, je otázkou několika okamžiků vložit snímek na své stránky, například jako doplnění článku. Potom ovšem někdo video smaže a uživatel webu při snaze video přehrát tvrdě narazí.

Tato skutečnost mě příliš netěší a už nyní jsem pevně rozhodnut problémům s nefunkčními videi předcházet. Jak? Omezím vkládání nových na nutné minimum. Minimálně do doby, než najdu nějaké řešení, pokud ho vůbec najdu. Cestou nejmenovaného bulvárního serveru od jedné nejmenované televize, který videa stahuje k sobě a poté je vydává za vlastní, bych se totiž vydávat nechtěl.


V diskuzi je 3 komentářů, můžete přidat další


Kategorie
Jak se žije v OstravěMultimediaTOPWebdesign a ITWindowsZe světaZelený mužíčekŽivot v České republice
RSS
ČlánkyKomentáře
Už jste četli?
Vzpomínky na dětstvíPrvní jízda autem od získání řidičáku
Zelený mužíček
Blog Registrace Archiv Autor Odkazy Síň slávy

Zelený mužíček - ikona Zelený mužíček - tak trochu jiný blog využívá 123CMS pro blog
RSS - ikona RSS pro články a pro komentáře
Kontakt - ikona Kontakt: mail@zelenymuzicek.cz