Uživatelské jméno
Heslo
Nemáte účet?

Seminární práce, referáty, projekty a podobné nesmysly

Zelený mužíček | Neděle 08.06.2008 23:59 Komentářů: 4

„Seminární práce, referáty, projekty a podobně patří mezi věci, které absolutně nemám rád, ba přímo je nenávidím. K čemu jsou?“

Na otázku položenou v perexu si odpovím sám a hned. Naprosto k ničemu, pokud bereme přínosy. Pokud i zápory, jde o skvělou věc, jak zabít čas.

Podobné věci asi měly sloužit k tomu, aby se studenti sami zajímali o probíraná témata a naučili se sami něco vytvářet. Ale ruku na srdce, má něco jako seminárky a referáty na střední škole smysl?

Co se referátů týče, většina lidí to řeší tak, že do vyhledávače napíše něco jako „referát o elektromagnetickém vlnění“, obsah stránky, kterou mu vyhledávač (samozřejmě Seznam) najde, zkopíruje do Wordu, vytiskne a až do chvíle, kdy před třídou vše čte, tak vlastně ani neví, o čem to je.

A ohledně seminárních prací, jak se tomu u nás na škole říká, bych jen řekl, že se u toho možná někteří znudění jedinci pobaví, ale mi to vážně už leze krkem. Nechápu, proč musím neustále vypracovávat nějaké práce o něčem, co je mi s prominutím naprosto ukradené, a co se mi takhle ještě více zprotiví.


V diskuzi je 4 komentářů, můžete přidat další


Kategorie
Jak se žije v OstravěMultimediaTOPWebdesign a ITWindowsZe světaZelený mužíčekŽivot v České republice
RSS
ČlánkyKomentáře
Už jste četli?
Dnes poprvé u maturitChystáte se do autoškoly?
Zelený mužíček
Blog Registrace Archiv Autor Odkazy Síň slávy

Zelený mužíček - ikona Zelený mužíček - tak trochu jiný blog využívá 123CMS pro blog
RSS - ikona RSS pro články a pro komentáře
Kontakt - ikona Kontakt: mail@zelenymuzicek.cz