Uživatelské jméno
Heslo
Nemáte účet?

Pan Patrick Chan si mě oblíbil, to je ale smůla

Zelený mužíček | Pondělí 08.12.2008 18:00 Komentářů: 98

„Je pochopitelné, ze byste mohla být trosku chápavý, protoze nevíte, ale já mám lukrativní obchodní návrh spolecného zájmu podelit se s vámi. Dostal jsem tvuj odkaz na mé vyhledávání pro nekoho, kdo vyhovuje mé navrhované obchodní vztah.“

Takhle začíná další e-mail, který mi poslal Patrick Chan. A není to poprvé, co mi píše, viz. článek Stinné stránky zlepšujících se překladačů textu. Jak se zdá, oblíbil si mě. Měl bych mít radost? Nemám.


Jsem pan Patrick Chan KW výkonný reditel & vrchní reditel spolecnosti ZAVESTE financní Seng Bank Ltd jsem tajil obchodní doporucení pro vás. Já potrebuju, abys mi pomáhat pri plnení podnikatelského zámeru z Hong Kongu do vasí zeme. To se týká prevodu velkou cástku penez. Vse o této transakci, musí být právne ucinit bez zádrhel. Prosím snazit dodrzovat co nejvyssí míre uvázení ve vsech zálezitostech týkajících se této problematiky.


Poté, co se financní prostredky byly úspesne preneseny do vaseho úctu, takze se podíl v pomeru, na kterém se dohodnou oba z nás.


Budu preferovat jste me na muj soukromý e-mailovou adresu (chan_kwpatck@yahoo.com.hk) a nakonec po které jsem se vám poskytnout více informací o této operace.


Prosím, jestli nemají zájem odstranit tento e-mail a nebudou me shánka, protoze jsem uvedení svou kariéru a zivot mé rodiny v sázce s tímto podnikem. Ackoliv nic není nic podniknutý získal.


Vase první reakce na tento dopis budou vítány.


Kind regards,


Pan Patrick Chan


PS: Hlavně na ten e-mail nepište, je to samozřejmě podvod. ;)


V diskuzi je 98 komentářů, můžete přidat další


Kategorie
Jak se žije v OstravěMultimediaTOPWebdesign a ITWindowsZe světaZelený mužíčekŽivot v České republice
RSS
ČlánkyKomentáře
Už jste četli?
Hudba zadarmo a legálně ke stažení na internetu? Ano!Nemáte čas? Možná máte, ale nevíte o tom
Zelený mužíček
Blog Registrace Archiv Autor Odkazy Síň slávy

Zelený mužíček - ikona Zelený mužíček - tak trochu jiný blog využívá 123CMS pro blog
RSS - ikona RSS pro články a pro komentáře
Kontakt - ikona Kontakt: mail@zelenymuzicek.cz